0% cukor, színezék és tartósítószer, 100% szezonális gyümölcs és zöldség egy palackban!

uncsi már a ColaFantaSzárazpogácsa. túl sok rendezvényen vettünk már részt ahhoz, hogy tudjuk, egyes ilyen események hangulata lehangoló és üdítő is lehet. változtasd meg és dobd fel a következő rendezvényed, eseményed valami új, friss, egészségessel és színessel, amire mindenki emlékezni fog!
a FŰ Juice Bár hitvallása, hogy ami egészséges, lehet finom is, mindenki beszélni fog egy avokádós juiceról, amit Tőletek kapott!

a juice szexi.

Officejuice

kicsi vagy nagy munkahely vagy? egyszeri vagy akár rendszeres irodai juice bekészítéssel szolgálunk az alkalmazottaknak és direktoroknak! energetizáló és vitamindús juice/smoothie és shotjaink függőséget okoznak, napindító, nasi vagy egy túlóra esetén is!

„ A FŰ lányokkal 2016-ban kerültem kapcsolatba. Sürgősen kellett valaki, aki rövid határidőn belül legyárt és kiszállít nekem 360 adag juicet. Szerencsére az első pár cég akikkel beszéltem, nem vállalták, és így összehozott a sors minket, amiért hálás vagyok Irodavezetőként mindig számíthattam a kreativitásukra, nyitottságukra, rugalmasságukra és ami talán a legfontosabb, a megbízhatóságukra. Ha valamit megbeszeltünk, az úgy is volt! Mindig minden a lehető legjobban működött Velük, legyen szó folyamatos irodaellátásról vagy különleges eseményről. Ezúton is köszönök Nektek mindent!” – Kenderessy Dóri (LogMeIn)

Eventjuice

rendezvény vagy? mutatnál valami extrát a Vendégeidnek? A FŰ Juice Bár frissen lefacsarja, palackozza és kiszállítja Nektek a hidegen préselt juiceokat.

Jussunk eszedbe:

  • PR esemény
  • Családi/Egészség/Beauty/Sport nap
  • Szülinap, zsúr
  • Lánybúcsú
  • Baby shower

„Egészségtudatos kismamaként, fontos számomra a családom és barátaim egészsége. Hunci eljövetelére színes gyümölcs-juiceokkal koccintottunk a barátnőkkel koktélos poharakban. A terhességem alatt is figyeltem a vitamin bevitelre, erre szuperek voltak a Fű levek, ma Hunci a gyömbért magában is megissza.” – Tóth Ágnes & Hunci

Brandjuice

márka vagy, aki megkülönböztetné magát a mainstreamtől?

  • Egyedi lógózott juiceok
  • Színben és ízben a márkára, filozófiájára, tematikára, kommunikációjára szabjuk majd a palettát.

„Mindig öröm együtt dolgozni a Fű Juice bár csapatával. Minden futóversenyre, ahova kitelepülünk egyértelmű, hogy a juice-ok is jönnek velünk. A futók már megszokták és követelik az isteni, frissítő italt. A csapat gyors, rugalmas, egyedi igényekre is nyitott (márkázott címke) és mindenki kedves. Bátran ajánlanám őket bárkinek.” – Kovács Nóra (Saucony)

Pop-up juice bar

Ez az extra szolgáltatásunk egyben nyújt szórakozást és edukációt a Juice Világból!

  • Kitelepüléssel, FŰ dekorációval, helyben is préseléssel, szakképzett személyzettel, kóstolóval jön létre a Mini Juice Bar setup!