Rólunk

3 lány - 3 világnézet - 1 cél. 2016 decemberben új, üde színfolttal gazdagodott Buda. a Fű Juice Bár egyfajta „egészség-boutique”, ahol szezonális zöldségek és gyümölcsök alkotják a palettát.

az ötlet egy „hiánnyal” indult. mi hiányzott? egyfajta egészséges hotspot, ahol útközben frissítheted magad (akár éhesen és/vagy szomjasan) a természetet kapva, palackba préselve. egészséges infúzió testnek és léleknek. nyitottunk magunknak egy juicebárt ;-) , azzal az ideával, hogy ez másnak is hiányzik. egészségesnek lenni pénzmegtakarítás, tudatos és szexi.

a FŰ

  • szigorúan hideg préseléssel, alacsony forgássebességgel dolgozik, elválasztva a levet a rosttól. (cold-pressed juicing/slow juicing).
  • helyben, szem előtt, frissen préseli a kézműves juiceokat, 3-4 napos eltarthatósággal, megőrizve a vitamin és ásványi anyag tartalmukat.
  • kerül mindenfajta mesterséges színezék, adalék, cukor és tartósítószert.
  • kínálatát az évszak, a piacok és a kereslet alakítja.
  • szakértői háttérrel biztosítja az élvezet mellett a pozitív élettani hatásokat, erről képzett személyzete gondoskodik.
  • kiszállít harmadik félnek, amely keretében, irodák, éttermek, kávézók bővítik palettájukat, extra színekkel, ízekkel és vitaminokkal.

a hiányt tetőzte az itthon és nemzetközi szinten vészesen szomorú statisztika, a zöldség és gyümölcsfogyasztás terén. mennyit? napi átlagosan 2 adag zöldséget fogyasztunk, az ajánlott napi 10 adag (800gramm!?) helyett. a helyes aránnyal, 28 százalékkal, mérsékelnénk a szív- és érrendszeri betegségek, 13 százalékkal a rák, és 31 százalékkal a korai halál esélyét. hitvallásunk része javítani a statisztikán. egy juiceal nagyjából 2 adagot simán kipipálhatunk.

a levek a szeretetnyelvünk.

Gráf Jennifer, Kotán Zsófia, Tóth Ágnes